Slide

Vi designar din drömträdgård. Kontakta oss
Drömmer du om en mysigare uteplats? Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmars trädgård
Du kan boka oss för ett par timmars konsultation (eller för att rita hela din trädgård)
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt
Radhusträdgård i Bjuv som vi designat.
Vi kan även rita om din befintliga uteplats för att göra den mysigare eller för att styla om den helt

Prislista

Vad kostar det?


Konsultationer
En konsultation innebär att någon av oss kommer hem till din trädgård och ger tips på t ex skötsel, växtförslag till en rabatt, hur du kan göra t ex din uteplats mer ombonad eller insynsskyddad, komma med idéer hur du skapar mer lä på en blåsig tomt etc. Hinns det med kan vi ibland göra en handritad snabb skiss över det vi pratar om. 
En konsultation passar dig bäst som redan har en uppvuxen trädgård, du får alltså inga ritningar, utan kanske en snabbskissad handritning över en rabatt etc.

Enkel konsultation, 2 timmar
Vi träffas hemma i din trädgård och går igenom vad det är ni vill göra om/ändra. Vi ger tips och råd (både på utformning och växtförslag) på plats och kommer med idéer. Du håller i pennan.
2.500:- inkl moms

Enkel konsultation deLuxe, 3 timmar
Vi träffas hemma i din trädgård och går igenom vad det är ni vill göra om/ändra. Vi ger tips och råd (både på utformning och växtförslag) på plats och kommer med idéer. Vi kan – om det finns tid under mötet – göra en enkel handskiss över t ex en rabatt, uteplats eller det som vi har pratat om. Allt med utgångspunkt från samtalet vi har. 
3.500:- inkl moms
_______________________________________________________

Ritningar
Behöver du en riktig skalenlig ritning, där allt finns inritat ska du välja något av alternativen nedan.
En ritning kan vara bra att ha för att ge dina trädgårdsanläggare, eller för att själv kunna veta exakta mått när du anlägger.
Då har vi ett första möte på plats hemma hos dig, då vi tillsammans går igenom era önskemål och drömmar om trädgården. Sen åker vi hem och skissar och ritar. När vi ses en andra gång presenterar vi skalenliga trädgårdsritningar. De går att få både med och utan växtlista.

Alla trädgårdar är unika med olika förutsättningar. Kontakta oss för att få en exakt offert på vad det kostar för just din trädgård.

Ritning av t ex en entré/framsida eller en ny uteplats (del av en trädgård)
Vill du t ex få en ny välkomnande entré eller drömmer du om en vacker uteplats som inte bara är ett fyrkantigt trädäck, så kommer vi gärna på besök och sen ritar vi om den del av trädgården som du vill ha hjälp med. Du får en skalenlig trädgårdsritning med allt inritat. Även komplett växtförslag. 
Kontakta oss för en offert

Trädgårdsritning
Vi har ett inledande besök i din trädgård och går tillsammans igenom vad ni vill få ut av er nya trädgård och vad era tankar är. Vi ritar därefter en skalenlig trädgårdsritning som visar din nya trädgårds helhet, dvs. form, hårdgjorda ytor, byggnader, uteplatser, gångar, rabatter, perenner, träd, buskar, rumsindelning, pergolor etc.
Du får ingen detaljerad växtlista men vi tipsar gärna om vad som kan passa.
Kontakta oss för en offert

Komplett trädgårdsritning inkl. växtlista
Som ovan, fast vi ritar in samtliga växter (perenner, buskar, träd etc.). Du får en komplett växtlista med både svenska och latinska namn.
Vi ritar även några perspektivskisser och du får skötseltips för din nya trädgård.
Kontakta oss för en offert

Trädgårdsdesign via e-post
Om du bor långt från Helsingborg/Skåne finns även möjligheten att få hjälp av oss via E-post.
Då fotograferar du din tomt/trädgård från alla tänkbara vinklar och vi behöver även en skalenlig planritning över tomten där samtliga byggnader och befintliga gångar, uteplatser, rabatter etc. finns med.
Priser som ovan men avdrag för de uteblivna besöken görs såklart.

Övrig trädgårdsdesign
Vi kan hjälpa dig med stylingtips till din entré eller uteplats. Det kan vara inför en ev. husförsäljning, eller vill du kanske bara få det fint och får inte till det riktigt. 
Du vill kanske få växtförslag på en befintlig rabatt? Kontakta oss för mer info och prisförslag.

Körning i en en-mils-radie runt Helsingborg ingår. Utanför området tillkommer milersättning.
Vi tar för närvarande bara jobb inom Nordvästra Skånes region.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar